Καλώς ήλθατε στο Ξενοδοχείο Acropole

Ένα οικογενειακο ξενοδοχείο που
σας προσκαλεί να απολαύσετε τον Ομφαλό της Γης, τους Δελφούς.

Ξενοδοχείο Acropole δελφοι

Ξενοδοχείο Ακροπολ σους Δελφούς

Μια από τις πιο Μαγευτικές Αποδράσεις

Το μοντέρνο παραδοσιακό Ξενοδοχείο “ACROPOLE” απολαμβάνει μοναδικά προνόμια δίπλα στο κέντρο της πόλης και προσφέρει υπέροχη θέα στην Ιτέα και τα καταπράσινα ελαιόδεντρα του Κορινθιακού Κόλπου. Από το μπαλκόνι του δωματίου, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το τοπίο των Δελφών και να ξεφύγουν από το άχρωμο της καθημερινής ζωής.

ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

Ξενοδοχείο Ακροπολ σους Δελφούς

ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ

Θα χαθείτε στη μαγεία της εκπλυκτικης θέας του φαραγγιού των Δελφών και του ελαιώνα της Ιτέας. Τα Καταπληκτικά ηλιοβασιλέματα και η μαγεία τησ φύσης θα σας συνοδεύσουν καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής σας.

Εμπειρία στην
φιλοξενία

Το πλήρως ανακαινισμένο Ξενοδοχείο Acropole προσφέρει 42 δωμάτια, τα οποία παρέχουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις που χρειάζεστε.
Ξενοδοχείο Ακροπολ σους Δελφούς

ΔΕΛΦΟΙ

Οι Δελφοί, με πληθυσμό 1.500 κατοίκους, είναι ένα από τα πιο όμορφα και εντυπωσιακά μέρι της Ελλάδας, και το κέντρο – «Ομφαλός» – του κόσμου, σύμφωνα με τον αρχαίο μύθο.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Ξενοδοχείο Ακροπολ σους Δελφούς
Ξενοδοχείο Ακροπολ σους Δελφούς

ΕΠΟΧΙΑΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Εξερευνήστε τις φυσικές ομορφιές του Παρνασσού. Για όσους αγαπούν τα χειμερινά σπορ, υπάρχει το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, ένα από τα πιο σύγχρονα οργανωμένα και εξοπλισμένα στην Ελλάδα.